Henkilökohtainen mahdollistaminen

Miksi heräät aamulla ja teet päivän aikana niitä asioita, joita teet? Autan ihmisiä pohtimaan elämän isoja ja pieniä kysymyksiä, jotta he löytäisivät ilon ja onnistumisen tunteita jokaiseen päivään ja useimpiin hetkiin.

Coaching

Onko sinulla jokin tavoite jonka haluat saavuttaa mutta et vielä tiedä miten? Kenties sinulla on ongelma, mutta et pääse sen kanssa eteenpäin ja on vaikeaa muodostaa sopivaa ratkaisua.

Coaching session tarkoitus on auttaa sinua näkemään tilanteesi uudessa valossa. Rajaamme toiveesi sekä tavoitteesi aloituskeskustelussa ja sen jälkeen autan sinua muodostamaan itsellesi sopivan ratkaisun sekä alustavan suunnitelman tavoitteesi saavuttamiseksi tai ongelmasi ratkaisemiseksi.

Olen käynyt coaching valmennuksen ja hyödyntänyt metodia onnistuneesti työelämässä sekä auttaessani aloittavia yrittäjiä ja yksilöitä tekemään unelmista totta.

Kysy lisää tai varaa aika puhelimella tai sähköpostilla. Tapaaminen hoituu kasvokkain Helsingissä tai Zoomin välityksellä minne vain.

Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

Kanavointi

Kanavoinnin tarkoitus on auttaa sinua selkiyttämään elämääsi ja sitä kokonaisuutta, jossa sinä elät.

Kanavoinnissa luen energiaasi sekä pyydän Jumalalta puhtainta tietoa, sellaista josta on sinulle hyötyä ja joka auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kanavoinnissa minä kirjaimellisesti toimin vain tiedon välittäjänä.

Sinä yksin vastaat tulevaisuudestasi, mietit ajatuksia ja teet valintoja jotka muokkaavat tulevaisuuttasi jatkuvasti. Kanavoinnin tarkoituksena on tuoda sinulle tietoa, auttaa sinua ymmärtämään millaiset asiat vaikuttavat ajatteluusi ja tilanteisiin joita kohtaat elämässäsi. Ymmärrät kanavoinnin jälkeen myös mielesi asettamia rajoituksia ja näin pystyt paremmin päästämään niistä irti.

Kysy lisää tai varaa aika puhelimella tai sähköpostilla. Tapaaminen hoituu kasvokkain Helsingissä tai Zoomin välityksellä minne vain.

Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

Henri Karttunen

Mahdollistaja ja joogaohjaaja

Onko sinulla kysyttävää minusta tai palveluistani?

📧 sayhitohenri@gmail.com

📱 +358 40 19 155 19

📌 Helsinki, Suomi

%d bloggaajaa tykkää tästä: