Ratkaisukeskeinen valmennus

Onko sinulla jokin unelma, jonka haluat saavuttaa tai ongelma, jonka haluat ratkaista, mutta et vielä tiedä miten?

Ratkaisukeskeisen valmennuksen ja coaching-tapaamisten tarkoitus on auttaa sinua näkemään tilanteesi uudessa valossa ja luoda puitteet tietoiselle työskentelylle kohti haluamaasi tahtotilaa. Olen saanut olla tukemassa ensin mahdottomalta tuntuvien muutosten toteuttamista sekä työ- että henkilökohtaisen elämän alueilla ja haluan mahdollistaa merkityksellisen onnistumisen kokemuksia myös sinulle.

Luottamus on valmennussuhteen perusta. Siksi kaikki valmennukseni alkavat maksuttomalla 20 minuutin tutustumistapaamisella.
>> Aloita muutosmatkasi ja varaa tutustumistapaaminen.

Ratkaisukeskeinen valmennus

Rajaamme yhdessä toiveesi ja tavoitteesi saavutettavaksi kokonaisuudeksi, huomioiden aiheesi koon, monimutkaisuuden ja tapaamisten määrän. Tapaamisissa työskentelemme ratkaisukeskeisesti, keskittyen mahdollisuuksien löytämiseen ja ratkaisujen luomiseen. Haluan että sinä saavutat unelmasi ja ainoa odotukseni sinulle on, että sinulla on aito halu työskennellä kohti tavoitettasi.

Ratkaisukeskeinen valmennus sopii laajemman kokonaisuuden palasteluun ja on saatavissa neljän (1-2 kk), kuuden (2-3 kk) ja kymmenen (3-6 kk) tapaamisen paketteina. Ensimmäinen tapaaminen on 90 minuuttia ja loput 50 minuuttia. Tapaamiset ovat viikottain tai parin viikon välein, tarvittaessa vaikka useamman kerran viikossa.

Tutustu valmennuspaketteihin ja varaa tutustumistapaaminen.

Muutosryhmä

Muutoksista ei tarvitse selviytyä yksin. Tässä pienryhmässä saat työkaluja tunnistaa muutostarpeesi, suunnitella haluamasi muutoksen sekä työskennellä sen kanssa. Ryhmä tai prosessi ei ota vastuuta muutoksestasi, mutta saat tukea muutoksesi läpiviemiseen.

Voit työskennellä ryhmässä esimerkiksi tällaisissa muutostilanteissa:

  • Elämäntapamuutos kuten tupakoinnin lopettaminen, liikunnan lisääminen tai ruokavalion muutos.
  • Käyttäytymisen muutos, kuten puhelimen käytön tai sosiaalisen median vähentäminen.
  • Ajattelutavan muuttaminen positiivisemmaksi.
  • Muu henkilökohtaisen muutos, johon tarvitset tukea.

Seuraava muutosryhmä alkaa 18.5. – varaa paikkasi nyt.

Coaching

Coaching ja sparraus on kuin valmennus mikro-koossa, mutta keskitymme jonkin laajemman kokonaisuuden sijasta sellaiseen aiheeseen, jonka voimme käsitellä yhden tapaamisen aikana. Voit esimerkiksi kehitellä ja testata ideoita kanssani, tehdä kevyen riskianalyysin tai käydä läpi jonkin suunnitelman tai päätöksen kanssani. Online-coaching on näppärin keino tavata, mutta voimme halutessasi tavata myös kasvokkain.

Varaa tutustumistapaaminen.

Mentorointi

Tarjoan maksutonta kolmen tapaamisen mentorointia. Mentorointi sopii sinulle, jos koet että mentoroinnista voisi olla apua, mutta taloudellinen tilanteesi estää palvelun hankkimisen. En halua rajata ketään pois mentoroinnin piiristä, mutta maksuton mentorointi sopii esimerkiksi työttömälle, opiskelijalle, maahanmuuttajalle, pienituloiselle yksinhuoltajalle, jne.

Tällä hetkellä paikoista 1/2 on vapaana, laita minulle sähköpostia ja kerro millaisen haasteen haluat ratkaista kanssani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: