Mindfulness

Mindfulness, eli tietoinen läsnäolo, on aktiivinen ja virtaava olemisen tila. Ollessamme tietoisesti läsnä, kokemus ajasta hidastuu tai nopeutuu tekemisen kanssa ja koemme elämää ilman henkilökohtaisia uskomuksia ja tunnelatauksia.

Mikä tekisi elämästäsi nyt parempaa?

Haluan muuttaa jotain elämässäni:
Hienoa, otat vastuun elämästäsi luomalla mahdollisuuksia ja tekemällä muutoksia! Voin auttaa sinua tekemään muutoksia elämääsi.

>> Ratkaisukeskeinen valmennus
>> Muutosryhmä toukokuussa

Haluan oppia jotain uutta:
Haluan mahdollistaa oppimista ja tietoista vastuunottoa elämästä, siksi haluan jakaa ne opit ja tavat, jotka ovat auttaneet minua luomaan merkityksellistä elämää.

>> Työpajat ja tapahtumat
>> Tavoitteellinen tekemisen työpajat

Haluan ymmärtää itseäni paremmin
Tiedän omasta kokemuksesta, miten elämä muuttuu täysin, kun ymmärtää miksi on syntynyt ja mitä omalla elämällään on tarkoitus tehdä.

>> Kuka sinä olet? -retriitti
>> Läsnäolo-tapaaminen
>> Jakamis-ryhmä

Haluan rentoutua ja olla läsnä
Ymmärrän, joskus on hyvä vain olla. Meditaatio on kokemukseni mukaan suorin tie itsensä äärelle – olemisen tilaan. Löydät live- ja äänitetyt meditaatiot alta.

>> Ohjatut meditaatiot
>> Syvärentoutus ja ohjattu meditaatio 4.6. IG livessä

Jokaisessa ihmisessä on käyttämätöntä potentiaalia, jonka saa käyttöön harjoittelemalla tietoisempaa ja läsnäolevaa elämäntapaa, eli mindfulnessia.

– Henri Karttunen

Palautteita:

Kanavointi

Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta kanavoinnista ja oli mukava kokeilla sitä avoimin mielin. Henrin kanavoinnin jälkeen olo oli levollinen. Olin helpottunut, kun olemassaoloni tarkoitus olikin olla minä sellaisena kuin olen, eikä kukaan muu. Se antoi paljon voimaa ja määrätietoisuutta elämäntehtävääni. Kohtaaminen tuntui merkitykselliseltä.

Kanavointeja ja energiahoitoja

Tutustuin Henriin pari vuotta sitten ja hän on tehnyt minulle muutamia kanavointeja tänä aikana. Henri oli upeasti läsnä noissa hetkissä ja hän osasi selkeästi välittää puhdasta rakkaudellista viestiä. Nuo hetket olivat energisoivia ja viestien kautta sain uusia näkemyksiä omaan sen hetkiseen elämääni. Kun haluat selkeyttä omaan elämääsi, ole rohkeasti yhteydessä Henriin. Suosittelen lämpimästi.

Useita keskusteluita

Itsetutkiskelun polullani olen saanut paljon apua keskusteluista kanssasi, tietoisuustyöpajastasi sekä tekemistäsi kanavointi- ja energiahoidoista. Polku ei ole eikä tule olemaan helppo, mutta avullasi olen ottanut hurjan harppauksen eteenpäin asiassa ja jatkan innoissani tätä polkua kanssasi. Olen saanut uusia voimavaroja elämääni opittuani kuuntelemaan sisäistä ääntäni ja ymmärtämään paremmin itseäni ja ympäristöäni. Iso kiitos ja paljon rakkautta!

Kanavointeja ja energiahoito

Henri on lämmin, sydämellinen ja helposti lähestyttävä persoona, on helppo tuntea olonsa hyväksytyksi sellaisena kun on ja sitäkin kautta parantua lisää ❤ Hänen energiahoitonsa ja selvätietoisuutensa on hämmästyttävää, kiitos!

Energiahoitoja

Olen saanut Henriltä kaksi hoitoa vaivoihini. Henrin hoidoissa syntyy täydellinen luottamus, kehoni antautuu energialle. Lämpö valtaa elimistön. Hoidot tuntuvat ajallisesti pitkiltä, vaikka todellisuudessa niitä kestää vain hetken. Hoitojen jälkeen on kokonaisvaltainen rentous. Hoidoista on ollut apua vaivoihini ja niiden ympärillä käydyistä keskusteluista ja tiedon jakamisesta apua käsitellä niitä. Olen syvästi kiitollinen, että olen saanut kokea näitä.

Kanavointi

Kanavointi oli minulle uusi kokemus. Jännitin tapaamista alkuun, mutta rauhallisuus valtasi huoneen Henrin saavuttua paikalle. Viestit joita kanavoinnista sain tuntuivat omilta ja kohtasivat osuvasti omien ajatuksieni kanssa. Sain tapaamisesta vahvistusta matkalleni. Kanavoinnin loputtua yhteinen jälkipuinti antoi vielä lisää syvyyttä tapaamiselle.

%d bloggaajaa tykkää tästä: