Henri

Kilpisjärvi, 2018

Olen helsinkiläinen mahdollistaja ja joogaohjaaja. Työssäni, joogassa ja elämässä ylipäätään minua kiinnostaa vapaus, aitous ja kokeileminen. Olen aikanaan lukenut paljon business-kirjallisuutta, leanista Kottereihin, vieden opit käytäntöön Nordeassa, mutta viime vuosina olen keskittynyt tutustumaan erilaisiin filosofisiin teoksiin. Voinen sanoa, että suuri kysymys sisälläni on aina ollut ”Miksi?”

Liike-elämän palveluksessa
Urani liike-elämässä olen tehnyt Nordeassa, jossa olen 14-vuoden aikana mahdollistanut niin asiakkaiden haaveita, kuin kehittänyt erilaisten yksiköiden toimintaa useiden johtajien tukena ja, mikä parasta, päässyt mahdollistamaan yksilöiden kehittymistä. Tällä hetkellä työskentelen johdon partnerina ja asiantuntijana työympäristöistä vastaavassa yksikössä.

Joogapolku
Olen harjoittanut Vanda Scaravellin inspiroimaa hathajoogaa vuodesta 2010. Vuonna 2018 suoritin 250 tunnin opettajakoulutuksen Joogakoulu Shantissa ja valmistumisestani saakka olen ohjannut omia viikkotunteja ja kursseja.

Joogamatolle minut sai ahkerasta salitreeneistä ja juoksemisesta jäykistyneet lihakset. Vuosien vieriessä joogasta tuli minulle kuitenkin tapa elää. Erityisesti vuonna 2014, jolloin välilevynpullistuma pysäytti kuntonyrkkeilyn, juoksemisen ja tenniksen harrastamisen, tukeuduin syvemmin joogaan. Puolen vuoden liikuntakiellon jälkeen aloitin selän kuntouttamisen lempeällä asanaharjoittelulla ja nykyisin selkäni voi kuten ennen prolapsia.

Lähestyn asanaharjoittelua rauhallisesti, tutkien ja kokeillen. Tunneilla työskentelemme painovoiman kanssa, hengitys ohjaa liikettämme ja liike lähtee selkärangasta. Tunneille tuon harjoitukseen johdattavia tai siihen liittyviä ajatelmia klassisista joogateksteistä ja erilaisista filosofioista – saatanpa joskus lausua teemaan sopivan runonkin.

Curriculum Vitae

Työkokemus
Nordea Bank Oyj (2007–)
– Management Partner
– Consultant
– Business Developer
– Personal Banking Advisor
– Service Advisor

Koulutus
Kanavointikoulu, Olemus (2020)
– Mentaalinen valmennus ja energiahoidot

Joogaopettaja (250h), Joogakoulu Shanti (2018)
– Anatomia, filosofia ja asanat

Tradenomi (BBA), HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu (2010-2016)
– Henkilöstöjohtaminen ja Yritysten yhteiskuntavastuu

Aalto University Excecutive Education (2010)
– Arvopaperivälittäjätutkinto (APV 1)

Rahoitus ja vakuutusalan ammattitutkinto, Markkinointi Instituutti (2007-2009)
– Monipuoliset opinnot pankki- ja vakuutustoiminnasta

Pohjoiskarjalan ammattikoulu ja HELTECH (2001-2005 ja 2007)
– Media-assistentti (opinnot jäivät kesken)

Henri Karttunen

Mahdollistaja ja joogaohjaaja

Onko sinulla kysyttävää minusta tai palveluistani?

📧 sayhitohenri@gmail.com

📱 +358 40 19 155 19

📌 Helsinki, Suomi

%d bloggaajaa tykkää tästä: