Ratkaisukeskeinen valmennus

Onko sinulla jokin unelma jonka haluat saavuttaa tai ongelma jonka haluat ratkaista, mutta et vielä tiedä miten? Ratkaisukeskeisen valmennuksen ja coachingin tarkoitus on auttaa sinua näkemään tilanteesi uudessa valossa ja luoda puitteet tietoiselle työskentelylle kohti haluamaasi tahtotilaa.

Koska luottamus on tärkeä perusta valmennus- ja mentorointisuhteessa, aloitamme maksuttomalla 20 minuutin tutustumistapaamisella. Sen pohjalta sovimme, lähdemmekö työskentelemään kohti tavoitettasi.

Olen saanut todistaa hienoja onnistumisia työn ja henkilökohtaisen elämän saralla, kun ensin hankalalta tai mahdottomalta tuntunut aihe on muuttunut mahdolliseksi ja sen jälkeen tehdyksi. Haluan tarjota saman kokemuksen myös sinulle.

Ratkaisukeskeinen valmennus

Rajaamme yhdessä toiveesi ja tavoitteesi saavutettavaksi kokonaisuudeksi, huomioiden aiheesi koon, monimutkaisuuden ja tapaamisten määrän. Tapaamisissa työskentelemme ratkaisukeskeisesti, keskittyen mahdollisuuksien löytämiseen ja ratkaisujen luomiseen. Haluan että sinä saavutat unelmasi ja ainoa odotukseni sinulle on, että sinulla on aito halu työskennellä kohti tavoitettasi.

Ratkaisukeskeinen valmennus sopii laajemman kokonaisuuden palasteluun ja on saatavissa neljän (1-2 kk), kuuden (2-3 kk) ja kymmenen (3-6 kk) tapaamisen paketteina. Ensimmäinen tapaaminen on 90 minuuttia ja loput 50 minuuttia. Tapaamiset ovat viikottain tai parin viikon välein, tarvittaessa vaikka useamman kerran viikossa.

Tutustu valmennuspaketteihin tai varaa maksuton tutustumistapaaminen.

Coaching ja sparraus

Coaching ja sparraus on kuin valmennus mikro-koossa, mutta keskitymme jonkin laajemman kokonaisuuden sijasta sellaiseen aiheeseen, jonka voimme käsitellä yhden tapaamisen aikana. Voit esimerkiksi kehitellä ja testata ideoita kanssani, tehdä kevyen riskianalyysin tai käydä läpi jonkin suunnitelman tai päätöksen kanssani. Online-coaching on näppärin keino tavata, mutta voimme halutessasi tavata myös kasvokkain.

Tutustu ja varaa Online-coaching tai Metsä-coaching.

Mentorointi

Tarjoan maksutonta kolmen tapaamisen mentorointia. Mentorointi sopii sinulle, jos koet että mentoroinnista voisi olla apua, mutta taloudellinen tilanteesi estää palvelun hankkimisen. En halua rajata ketään pois mentoroinnin piiristä, mutta maksuton mentorointi sopii esimerkiksi työttömälle, opiskelijalle, maahanmuuttajalle, pienituloiselle yksinhuoltajalle, jne.

Tällä hetkellä paikoista 1/2 on vapaana, laita minulle sähköpostia ja kerro miten voisin auttaa sinua.

%d bloggaajaa tykkää tästä: