Pienkurssi: Tietoiseksi omista uskomuksista

Uskomukset itsestämme, muista ihmisistä sekä meitä ympäröivästä maailmasta vaikuttavat kaikkeen elämässämme. Uskomukset voivat saada elämän tuntumaan sarjalta jatkuvia epäonnistumisia tai ne voivat värittää elämää esimerkiksi riittämättömyyden tai kuulumattomuuden tuntemuksilla.

Uskomuksistaan tietoinen ihminen voi vapautua näistä tuntemuksista. Kiitollisuus elämää kohtaan lisääntyy ja ihminen kokee elävänsä itsensä näköistä elämää, ilman pelkoa ja murehtimista omista tai muiden ajatuksista.

Kurssin kuvaus
Tämän neljän kerran pienryhmäkurssin aikana paneudumme uskomuksiin. Mitä ne ovat, miten ne muodostuvat ja miten ne vaikuttavat elämäämme.

Kahdeksan viikon aikana tarkastelet omaa uskomusmaailmaasi sekä pääset jakamaan omista ja kuulemaan muiden ihmisten uskomuksista. Saat tietoa sekä työkaluja, joita hyödyntäen tulet tietoiseksi uskomuksistasi ja voit työskennellä vapautuaksesi uskomuksista jotka eivät palvele sinua.

Kurssi muodostuu neljästä 1,5 tunnin ryhmätapaamisesta, itsenäisistä harjoituksista sekä kahdesta 50 minuutin henkilökohtaisesta keskustelusta vetäjän kanssa.

Kurssi toteutuu, jos saamme mukaan vähintään neljä osallistujaa.

Osallistumisen edellytykset
Osallistumisen edellytys on oma halusi tulla tietoiseksi uskomusmaailmastasi ja muuttaa sitä – kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestasi. Lisäksi sitoudut ylläpitämään täydellistä luottamusta ryhmän jäsenten kesken sekä sitoudut kurssin tapaamisiin ja harjoituksiin (mietiskely, kirjoitustehtävät, tapaamiset yhdessä ja erikseen).

Henkilökohtainen ajankäyttösi riippuu täysin sinusta, se voi olla 15 minuuttia päivässä tai kaksi tuntia päivässä.

Tapaamiset
Yhteiset tapaamiset ovat:
27.12.2021, klo 16:30-18:00
10.1.2022, klo 16:30-18:00
24.1.2022, klo 16:30-18:00
7.2.2022, klo 16:30-18:00

Henkilökohtaiset aloitustapaamiset ovat ajalla 13.12.2021-22.12.2021. Toinen henkilökohtainen tapaaminen on tammi-helmikuun taitteessa.

Hinta ja maksaminen
Kurssin hinta on 170 euroa (sis. ALV 24 %) ja se laskutetaan henkilökohtaisen aloitustapaamisen jälkeen. Voit maksaa kurssin myös pienemmissä erissä, esim. 2-4 kuukauden kuluessa – kerro tästä toiveesta aloitustapaamisessa.

Tapaamiset Telegram-sovelluksessa
Tapaamiset tehdään Telegram-sovelluksella, jonka saat ladattua koneelle (https://telegram.org) ja puhelimeesi sen sovelluskaupasta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: