Uutta energiaa henkilökohtaiseen muutokseen huhtikuun lyhytkurssilla

Kevät on pian täällä! Joogan sisartieteessä, ayurvedassa, kevät on uudistumisen ja puhdistumisen aikaa. Kapha lisää lämpöä, joka sulattaa lumet ja lumesta vapautuva kosteus saa luonnon potentiaalin kasvuun.

Samoin me tunnemme lisääntyvän valon ja lämmön herättelevän kehomme ja mielemme aina syvimpiä soluja myöten. Kenties olet miettinyt tavoitteita tälle vuodelle ja nyt olisi otollinen aika vahvistaa aikomuksien ja toiveidesi toteutumista? Lisääntyvän valon avulla on hyvä tarkastella miten vuosi on lähtenyt käyntiin ja tarvittaessa vauhdittaa omien tavoitteiden toteutumista sekä tuoda päiviin lisää energiaa. 

Olen suunnitellut viikon mittaisen kurssin johon kuuluu viisi energisoivaa 45 minuutin aamuharjoitusta Zoomissa, valinnainen mehupaasto sekä tehtäviä ja ohjausta oman henkilökohtaisen muutoksen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Kurssin ohjelma 12.-18.4.2021
Aloitustapaaminen, jossa saat orientaatiotehtävän ja käymme käytännön asiat läpi, keskiviikkona 7.4. klo 19-20 Zoomissa
Aamuharjoitukset Zoomissa 12.-16.4. klo 6:30-7:15
Päätostapaaminen kokemusten jakamiseen Zoomissa 17.4. klo 10:00-11:00

Kurssin hinta on 45 € sisältäen ohjaukset ja materiaalit PDF:nä. Hinta ei sisällä paastopakettia, jonka voit tilata esimerkiksi Vogelilta tai Ruohonjuuresta.

Huomaa että paastoa ei suositella jos olet raskaana tai imetät, jos olet toipilas tai verenpaineesi on alhainen. Neuvottele lääkärisi kanssa jos sinulla on jokin lääkitys, paastoa ei siinä tapauksessa yleensä suositella ilman lääkärin valvontaa.  

Tilaa kurssi sähköpostilla ja saat maksuohjeet sekä Zoom-linkit.

Kuva: Henri Karttunen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: