Henkilökohtainen mahdollistaminen

Oletko koskaan pohtinut miksi heräät aamulla ja teet päivän aikana niitä asioita joita teet?

Autan ihmisiä pohtimaan elämän isoja ja pieniä kysymyksiä, jotta he löytäisivät ilon ja onnistumisen tunteita jokaiseen päivään ja useimpiin hetkiin.

Valmennus ja mentorointi

Onko sinulla jokin tavoite jonka haluat saavuttaa tai ongelma jonka haluat ratkaista, mutta et vielä tiedä miten?

Valmennustapaamisten ja mentoroinnin tarkoitus on auttaa sinua näkemään tilanteesi uudessa valossa. Rajaamme toiveesi ja tavoitteesi aloituskeskustelussa, jonka jälkeen autan sinua hahmottelemaan tavoitteeseesi sopivan ratkaisun sekä suunnitelman sen saavuttamiseksi.

Olen saanut todistaa useita hienoja onnistumisia työhön ja henkilökohtaiseen elämään liittyen sekä auttaessani aloittelevia yrittäjiä, kun ensin mahdottomalta tuntunut onkin muuttunut mahdolliseksi ja sen jälkeen tehdyksi.

Aloitamme aina maksuttomalla tutustumistapaamiselle. Sen pohjalta sovimme lähdemmekö jatkamaan ja tarkentamaan yhteistyötämme.

Valmennuspaketit on saatavissa neljän (500 €), kuuden (690 €) ja 10 kerran (1000 €) paketteina. Ensimmäinen tapaaminen on 1,5 tuntia ja loput 50 minuuttia. Tapaamiset ja maksut jakautuvat 2-6 kuukauden ajalle. Mikäli maksajana on yritys, hintoihin lisätään ALV 24 %.

Voit kysyä vapaita aikoja sähköpostilla tai puhelimitse. Yhteystietoni löytyvät sivun alalaidasta.

Tarjoan maksutonta mentorointia maahanmuuttajille, vähävaraisille sekä opiskelijoille. Tällä hetkellä en voi ottaa uusia mentoroitavia, mutta laita minulle viestiä ja saat tietää kun paikkoja vapautuu.

Kanavointi

Kanavoinnin tarkoitus on auttaa sinua selkiyttämään elämääsi ja sitä kokonaisuutta, jossa sinä elät.

Kanavoinnissa luen energiaasi sekä pyydän avuksesi puhtainta ja korkeinta tietoa, sellaista josta on sinulle hyötyä ja joka auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kanavoinnissa minä toimin vain tiedon välittäjänä.

Sinä yksin vastaat tulevaisuudestasi: mietit ajatuksia ja teet valintoja jotka muokkaavat tulevaisuuttasi. Kanavoinnin tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään millaiset asiat vaikuttavat ajatteluusi ja tilanteisiin joita kohtaat elämässäsi. Ymmärrät kanavoinnin jälkeen myös mielesi asettamia rajoituksia ja pystyt paremmin päästämään niistä irti.

Muistan aina oman ensimmäisen kanavointini. Kanavointia minulle suositellut ystäväni kertoi pohjustukseksi, että en tule kuulemaan mitään mitä en jo sisimmässäni tietäisi, tuo minussa oleva tieto vain sanoitetaan niin, että ymmärrän sen. Lähdin kanavoinnista innostuneena, iloisena ja paljon uusia ajatuksia täynnä.

Kanavointi keskusteluineen kestää 50 minuuttia ja saat tapaamisesta tallenteen. Kanavoinnin hinta on 90 € (sis. ALV 24 %).

Voit kysyä vapaita aikoja sähköpostilla tai puhelimitse. Yhteystietoni löytyvät sivun alalaidasta.

Energiahoito

Hoito voidaan kohdistaa tiettyyn kehon haasteeseen, mutta energia tietää aina mitä kohtaa tulee hoitaa.

Energiahoidossa pyydän sinulle puhtainta mahdollista energiaa tueksesi ja minä toimin vain energian välittäjänä. Saatat tuntea hoidon aikana erilaisia kehollisia tuntemuksia. Joskus taas ei ole mitään fyysisiä tuntemuksia, mutta huomaat hoidon jälkeen kehosi olevan rentoutunut ja mielesi tyyni.

Hoito alkaa varaamanasi ajankohtana ja kestää n. 30 minuuttia. Ennen hoitoa on hyvä rauhoittua pitkällään n. 5-10 minuuttia, esimerkiksi hengitystä tai kehon tuntemuksia havainnoiden. Saat hoidon päätyttyä yhteenvedon kirjallisesti tai ääniviestinä.

Energiahoidon hinta on 50 € (sis. ALV 24 %).

Voit kysyä vapaita aikoja sähköpostilla tai puhelimitse. Yhteystietoni löytyvät sivun alalaidasta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: