Mindfulness

Mindfulness on ihmisen perustila olla täysin läsnä tässä hetkessä, tietoisena siitä, missä olemme ja mitä teemme. Tietoinen läsnäolo on aktiivinen ja virtaava olemisen tila, jolloin kokemus ajasta hidastuu ja nopeutuu samassa rytmissä tekemisen kanssa, ja koemme tilanteet sellaisena kuin ne ovat – ilman henkilökohtaisia uskomuksia tai tunnelatauksia. Uskon, että olet kokenut hetkiä, jolloin huomaat ajan kiitäneen nopeasti jonkin mielekkään tekemisen parissa tai olet tuntenut ajan pysäyttävää täydellistä rauhaa ja selkeyttä.

Kun menetämme yhteyden tietoiseen läsnäoloon, mielemme ottaa ohjat ja ryhtyy tuottamaan erilaisia ajatuksia, yleensä menneisyydestä tai tulevaisuudesta, tai soittamaan musiikkia jota kutsumme korvamadoksi. Useat tutkimukset ovat laskeneet, että keskivertoihmisen mielessä käy päivittäin noin 6 000 ajatusta. Osa niistä on elämämme kannalta hyödyllisiä (”Mitä voin tehdä nyt, jotta saavutan pitkän tähtäimen suunnitelmani?”) ja osa vähemmän hyödyllisiä (”mitenköhän koirat ajattelevat?”).

Jokaisessa ihmisessä on käyttämätöntä potentiaalia, joka on otettavissa käyttöön harjoittelemalla tietoisempaa ja läsnäolevaa elämäntapaa. Tehtäväni on auttaa sinut tuolle matkalle, jotta sinä voit ottaa täydellisen vastuun ajatuksistasi ja oman elämäsi luomisesta. Tutustu alla miten voin auttaa sinua saavuttamaan tietoisen läsnäolon tilan.

Tulossa

  • Tavoitteellisen tekemisen Tunneli-työpajat 30.4., 6.4. ja 20.4.
  • Ohjattu aamumeditaatio Zoomissa 1.-30.4.
  • Tietoisuuden tasot, huhtikuun online-ryhmä
  • Syvärentoutus ja ohjattu meditaatio 6.4. Instagramissa

Lue lisää ja osallistu.

Saamiani palautteita

Kanavointi

Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta kanavoinnista ja oli mukava kokeilla sitä avoimin mielin. Henrin kanavoinnin jälkeen olo oli levollinen. Olin helpottunut, kun olemassaoloni tarkoitus olikin olla minä sellaisena kuin olen, eikä kukaan muu. Se antoi paljon voimaa ja määrätietoisuutta elämäntehtävääni. Kohtaaminen tuntui merkitykselliseltä.

Kanavointeja ja energiahoitoja

Tutustuin Henriin pari vuotta sitten ja hän on tehnyt minulle muutamia kanavointeja tänä aikana. Henri oli upeasti läsnä noissa hetkissä ja hän osasi selkeästi välittää puhdasta rakkaudellista viestiä. Nuo hetket olivat energisoivia ja viestien kautta sain uusia näkemyksiä omaan sen hetkiseen elämääni. Kun haluat selkeyttä omaan elämääsi, ole rohkeasti yhteydessä Henriin. Suosittelen lämpimästi.

Useita keskusteluita

Itsetutkiskelun polullani olen saanut paljon apua keskusteluista kanssasi, tietoisuustyöpajastasi sekä tekemistäsi kanavointi- ja energiahoidoista. Polku ei ole eikä tule olemaan helppo, mutta avullasi olen ottanut hurjan harppauksen eteenpäin asiassa ja jatkan innoissani tätä polkua kanssasi. Olen saanut uusia voimavaroja elämääni opittuani kuuntelemaan sisäistä ääntäni ja ymmärtämään paremmin itseäni ja ympäristöäni. Iso kiitos ja paljon rakkautta!

Kanavointeja ja energiahoito

Henri on lämmin, sydämellinen ja helposti lähestyttävä persoona, on helppo tuntea olonsa hyväksytyksi sellaisena kun on ja sitäkin kautta parantua lisää ❤ Hänen energiahoitonsa ja selvätietoisuutensa on hämmästyttävää, kiitos!

Energiahoitoja

Olen saanut Henriltä kaksi hoitoa vaivoihini. Henrin hoidoissa syntyy täydellinen luottamus, kehoni antautuu energialle. Lämpö valtaa elimistön. Hoidot tuntuvat ajallisesti pitkiltä, vaikka todellisuudessa niitä kestää vain hetken. Hoitojen jälkeen on kokonaisvaltainen rentous. Hoidoista on ollut apua vaivoihini ja niiden ympärillä käydyistä keskusteluista ja tiedon jakamisesta apua käsitellä niitä. Olen syvästi kiitollinen, että olen saanut kokea näitä.

Kanavointi

Kanavointi oli minulle uusi kokemus. Jännitin tapaamista alkuun, mutta rauhallisuus valtasi huoneen Henrin saavuttua paikalle. Viestit joita kanavoinnista sain tuntuivat omilta ja kohtasivat osuvasti omien ajatuksieni kanssa. Sain tapaamisesta vahvistusta matkalleni. Kanavoinnin loputtua yhteinen jälkipuinti antoi vielä lisää syvyyttä tapaamiselle.

%d bloggaajaa tykkää tästä: