Henkilökohtainen mahdollistaminen

Oletko koskaan pohtinut miksi heräät aamulla ja teet päivän aikana niitä asioita joita teet?

Autan ihmisiä pohtimaan elämän isoja ja pieniä kysymyksiä, jotta he löytäisivät ilon ja onnistumisen tunteita jokaiseen päivään ja useimpiin hetkiin.

Valmennus ja mentorointi

Onko sinulla jokin tavoite jonka haluat saavuttaa tai ongelma jonka haluat ratkaista, mutta et vielä tiedä miten?

Valmennustapaamisten ja mentoroinnin tarkoitus on auttaa sinua näkemään tilanteesi uudessa valossa. Rajaamme toiveesi ja tavoitteesi aloituskeskustelussa, jonka jälkeen autan sinua hahmottelemaan tavoitteeseesi sopivan ratkaisun sekä suunnitelman sen saavuttamiseksi.

Olen saanut todistaa useita hienoja onnistumisia työhön ja henkilökohtaiseen elämään liittyen sekä auttaessani aloittelevia yrittäjiä, kun ensin mahdottomalta tuntunut onkin muuttunut mahdolliseksi ja sen jälkeen tehdyksi.

Aloitamme maksuttomalla tutustumistapaamiselle. Sen pohjalta sovimme lähdemmekö jatkamaan ja tarkentamaan yhteistyötämme.

Valmennuspaketit on saatavissa neljän (350 €), kuuden (500 €) ja 10 kerran (750 €) paketteina. Ensimmäinen tapaaminen on 1,5 tuntia ja loput 50 minuuttia. Tapaamiset ja maksut jakautuvat 2-6 kuukauden ajalle. Mikäli maksajana on yritys, hintoihin lisätään ALV 24 %.

Kysy vapaita aikoja sähköpostilla tai puhelimitse. Yhteystietoni löytyvät sivun alalaidasta.

Tarjoan maksutonta mentorointia kerrallaan enintään kolmelle henkilölle. Oleellista on, että haluat apua ja koet, että mentoroinnista voisi olla apua, mutta taloudellinen tilanteesi estää palvelun hankkimisen. Tällä hetkellä paikoista 2/3 on vapaana. Laita minulle viestiä ja kerro tarinasi.

Kanavointi

Kanavoinnin tarkoitus on auttaa sinua selkiyttämään elämääsi ja sitä kokonaisuutta, jossa sinä elät.

Kanavoinnissa luen energiaasi sekä pyydän avuksesi puhtainta ja korkeinta tietoa, sellaista josta on sinulle hyötyä ja joka auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kanavoinnissa minä toimin vain tiedon välittäjänä.

Sinä yksin vastaat tulevaisuudestasi: mietit ajatuksia ja teet valintoja jotka muokkaavat tulevaisuuttasi. Kanavoinnin tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään millaiset asiat vaikuttavat ajatteluusi ja tilanteisiin joita kohtaat elämässäsi. Ymmärrät kanavoinnin jälkeen myös mielesi asettamia rajoituksia ja pystyt paremmin päästämään niistä irti.

Muistan aina oman ensimmäisen kanavointini. Kanavointia minulle suositellut ystäväni kertoi pohjustukseksi, että en tule kuulemaan mitään mitä en jo sisimmässäni tietäisi, tuo minussa oleva tieto vain sanoitetaan niin, että ymmärrän sen. Lähdin kanavoinnista innostuneena, iloisena ja paljon uusia ajatuksia täynnä.

Kanavointi keskusteluineen kestää 50 minuuttia ja saat tapaamisesta tallenteen.

Kanavoinnin hinta on 75 € (sis. ALV 24 %).

Varaa tapaaminen Calendlyssä.

Energiahoito

Hoito voidaan kohdistaa tiettyyn kehon haasteeseen, mutta energia tietää aina mitä kohtaa tulee hoitaa.

Energiahoidossa pyydän sinulle puhtainta mahdollista energiaa tueksesi ja minä toimin vain energian välittäjänä. Saatat tuntea hoidon aikana erilaisia kehollisia tuntemuksia. Joskus taas ei ole mitään fyysisiä tuntemuksia, mutta huomaat hoidon jälkeen kehosi olevan rentoutunut ja mielesi tyyni.

Hoito kestää 30 minuuttia. Ennen hoitoa on hyvä rauhoittua pitkällään 5-10 minuuttia, esimerkiksi hengitystä tai kehon tuntemuksia havainnoiden. Saat 10 minuuttia ennen hoidon tiedon aloituksesta ja hoidon päätyttyä vielä yhteenvedon kirjallisesti tai ääniviestinä.

Energiahoidon hinta on 40 € (sis. ALV 24 %).

Varaa tapaaminen Calendlyssä.

Palautteita toiminnastani:

Kanavointi

Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta kanavoinnista ja oli mukava kokeilla sitä avoimin mielin. Henrin kanavoinnin jälkeen olo oli levollinen. Olin helpottunut, kun olemassaoloni tarkoitus olikin olla minä sellaisena kuin olen, eikä kukaan muu. Se antoi paljon voimaa ja määrätietoisuutta elämäntehtävääni. Kohtaaminen tuntui merkitykselliseltä.

Kanavointeja ja energiahoitoja

Tutustuin Henriin pari vuotta sitten ja hän on tehnyt minulle muutamia kanavointeja tänä aikana. Henri oli upeasti läsnä noissa hetkissä ja hän osasi selkeästi välittää puhdasta rakkaudellista viestiä. Nuo hetket olivat energisoivia ja viestien kautta sain uusia näkemyksiä omaan sen hetkiseen elämääni. Kun haluat selkeyttä omaan elämääsi, ole rohkeasti yhteydessä Henriin. Suosittelen lämpimästi.

Useita keskusteluita

Itsetutkiskelun polullani olen saanut paljon apua keskusteluista kanssasi, tietoisuustyöpajastasi sekä tekemistäsi kanavointi- ja energiahoidoista. Polku ei ole eikä tule olemaan helppo, mutta avullasi olen ottanut hurjan harppauksen eteenpäin asiassa ja jatkan innoissani tätä polkua kanssasi. Olen saanut uusia voimavaroja elämääni opittuani kuuntelemaan sisäistä ääntäni ja ymmärtämään paremmin itseäni ja ympäristöäni. Iso kiitos ja paljon rakkautta!

Kanavointeja ja energiahoito

Henri on lämmin, sydämellinen ja helposti lähestyttävä persoona, on helppo tuntea olonsa hyväksytyksi sellaisena kun on ja sitäkin kautta parantua lisää ❤ Hänen energiahoitonsa ja selvätietoisuutensa on hämmästyttävää, kiitos!

Energiahoitoja

Olen saanut Henriltä kaksi hoitoa vaivoihini. Henrin hoidoissa syntyy täydellinen luottamus, kehoni antautuu energialle. Lämpö valtaa elimistön. Hoidot tuntuvat ajallisesti pitkiltä, vaikka todellisuudessa niitä kestää vain hetken. Hoitojen jälkeen on kokonaisvaltainen rentous. Hoidoista on ollut apua vaivoihini ja niiden ympärillä käydyistä keskusteluista ja tiedon jakamisesta apua käsitellä niitä. Olen syvästi kiitollinen, että olen saanut kokea näitä.

Kanavointi

Kanavointi oli minulle uusi kokemus. Jännitin tapaamista alkuun, mutta rauhallisuus valtasi huoneen Henrin saavuttua paikalle. Viestit joita kanavoinnista sain tuntuivat omilta ja kohtasivat osuvasti omien ajatuksieni kanssa. Sain tapaamisesta vahvistusta matkalleni. Kanavoinnin loputtua yhteinen jälkipuinti antoi vielä lisää syvyyttä tapaamiselle.

%d bloggaajaa tykkää tästä: