Tietoisuustyöpajat marraskuussa

Tietoisuuden taso vaikuttaa kaikkeen elämässämme: elämä voi tuntua sarjalta jatkuvia pettymyksiä tai suurelta rakkaustarinalta. Tietoinen ihminen ymmärtää tapahtumien olevan neutraaleja ja näin vapautuu negatiiviseksi kokemistaan tuntemuksista. Kiitollisuus elämää kohtaan lisääntyy ja ihminen kokee elävänsä itsensä näköistä elämää, ilman pelkoa ja murehtimista omista tai muiden ajatuksista.

Alkuvuodesta 2022 keskityimme tietoisuustyöpajoissa ymmärtämään David Hawkinsin määrittelemiä tietoisuuden tasojoa. Tällä kerralla keskitymme tunnistamaan millä tasolla olemme, ymmärtämään miten se vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme ja rakentamaan oman polkumme kohti korkeampaa ymmärrystä elämämme tapahtumista.

Kurssin kuvaus
Työpajat koostuvat kahdesta kahden tunnin ryhmätapaamisesta. Lisäksi meillä on kahdenkeskinen kanavointi/keskustelu ryhmätapaamisten pohjalta luomasi polun selkeyttämiseksi.

Työpajoissa opit ymmärtämään miten kokemuksesi elämästä syntyy sekä miksi tietyt teemat toistuvat elämässäsi. Marraskuun aikana luot itsellesi polkua kohti mielekkäämpää, tietoista elämää.

Mukaan mahtuu kahdeksan tietoisuuden tutkijaa.

Osallistumisen edellytykset
Osallistumisen edellytys on oma halusi kasvattaa tietoisuuttasi ja muuttaa kokemustasi elämästä – kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestasi. Lisäksi sitoudut ylläpitämään täydellistä luottamusta ryhmän jäsenten kesken sekä kurssin tapaamisiin ja harjoituksiin (mietiskely, kirjoitustehtävät, tapaamiset yhdessä ja erikseen).

Henkilökohtainen ajankäyttösi riippuu täysin sinusta, se voi olla 15 minuuttia päivässä tai kaksi tuntia päivässä.

Tapaamiset
Yhteiset tapaamiset ovat 6.11. ja 13.11. klo 10-12. Henkilökohtaiset tapaamiset ovat ajalla 17.11.-27.11.2022.

Hinta ja maksaminen
Kokonaisuuden hinta on 95 euroa (sis. ALV 24 %) ja saat maksutiedot ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu
Ilmoittaudu sähköpostilla: sayhitohenri@protonmail.com.

Tapaamiset Telegram-sovelluksessa
Tapaamiset ovat Telegram-sovelluksessa. Telegramin saat ladattua koneelle (https://telegram.org) ja puhelimeesi tai tablettiin sen sovelluskaupasta. Saat osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: