Kiitos kaikille joogaajille, tuntini jäävät tauolle

Olen ohjannut joogatunteja noin kolme vuotta ja nauttinut jokaisesta tunnista. Olipa tunnilla 20 tai kaksi henkeä, kun olen voinut tarjota heille kokemuksen omasta itsestä tai oivalluksia omasta kehosta, niin olen saanut tehdä kutsumustani. Jo jonkin aikaa minulla on kuitenkin ollut ns. takki tyhjänä tuntien ohjaamiseen. Kun jonkin asian tekeminen ei minua inspiroi, on minulle ollut parasta laittaa se hetkeksi tauolle ja tarkastella sitä hieman etäämmältä. Siksi, syvästi kiitollisena jokaisesta matolla kohtaamastani sielusta, jään kuluvan vuoden lopussa tauolle joogan ohjaamisesta. Viimeiset ohjaukseni ovat Keitaalla, 10. ja 17.12.2020.

Nautin edelleen meditaatioiden ja jooganidrojen ohjaamisesta ja niiden pariin tulen palaamaan vuoden taitteen jälkeen. Pääset niihin mukaan seuraamalla Instagram-tiliäni. Saatan myös ohjata erilaisia workshoppeja, jos sopiva aihe ja aika kohtaavat toisensa.

Kiitos vielä kerran kaikille kursseilleni ja tunneilleni tiensä löytäneille joogeille, tätä matkaa on ollut ilo tehdä kanssanne.

Kuva: Tiina Svensk.
Henri Karttunen

Mahdollistaja ja joogaohjaaja

Onko sinulla kysyttävää minusta tai palveluistani?

📧 sayhitohenri@gmail.com

📱 +358 40 19 155 19

📌 Helsinki, Suomi

%d bloggaajaa tykkää tästä: